Historik

 
Företaget startade 1997 när Thai Amari i Sundbyberg köptes in. Det var en liten restaurang med max 30 platser och ett kök med begränsade resurser. Det drevs på detta sätt fram till 2003.
 
2002 köptes nästa restaurang in. Det var en spanskinspirerad restaurang som hette El Fogon och låg i Sickla Köpkvarter. Efter en anpassning av köket till Thailänds matlagning öppnade vi på sensommaren 2002 restaurang Thai Korat och den har varit i full drift sedan dess och är idag företagets största restaurang sett till omsättning.
 
2003 stängdes Thai Amari för en rejäl ombyggnad. Grannlokalen köptes in och hela lokalen blåstes ut och byggdes om helt. Nytt och modernt Thaikök samt effektiv ventilation installerades. Efter en mycket längre ombyggnadstid än planerat kunde restaurangen åter öppnas igen den sista januari 2005. Den har varit i full drift sedan dess.
 
I september 2009 köptes företagets 3:e restaurang in. Det var en Grekisk Kolgrill vid Liljeholmens T-bana. Efter en ombyggnad av kök och ventilation kunde vi i mitten på november 2009 öppna restaurang Thai Rung och den är sen dess i full drift.